Schildervakantie

Ben je op zoek naar een creatieve vakantie? Heb je behoefte om een week lang intensief onder begeleiding te schilderen en te werken en je vaardigheden? Benut dan je vakantie door de zomerlessen bij Ewald Sorbi te volgen.

De cursus omvat 5 dagen in de zomervakantie en bevat een gevarieerd programma. Je leert tal van zaken die nodig zijn voor het maken van een overtuigend schilderij. Verschillende thema’s komen aan bod, zoals: hoe je een schilderij opzet, wat een goede compositie is, hoe je kleuren mengt en hoe je perspectief en diepte in je schilderij krijgt. Je leert te kijken naar contrasten, vormen en verhoudingen. Je brengt het geleerde in praktijk door bijvoorbeeld een landschap, stilleven, interieur of portret te schilderen. 

Er wordt afwisselend gewerkt met opdrachten en vrije keuzes, in olie- en acrylverf. En natuurlijk,…. als het weer het toelaat schilderen we ook buiten. De omgeving biedt veel inspiratie, waaronder:  bos, boomgaarden, riviergezichten en pittoreske dorpjes.

De Schildervakantie is geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheden op een hoger plan wil tillen. De begeleiding is persoonlijk.
Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ voor meer informatie en het lesprogramma.