Workshop olieverf

Workshop schilderen in olieverf

Olieverf is een prachtig materiaal om mee te schilderen. Al eeuwen lang is het een populair medium voor kunstschilders. Maar door de lange  droogtijd vergt het wel een hele andere techniek en benadering dan bijvoorbeeld hedendaagse verf als acryl. Voor sommigen kan dat een drempel zijn om met olieverf te gaan schilderen.
Herken je dit? Heb je nog weinig ervaring met schilderen in olieverf? Of wil je je kennis en vaardigheden verdiepen? Bij Atelier Ewald Sorbi kan je terecht. Je kan er schilderlessen volgen. Als dat nog een stap te ver voor je is, kan je je ook inschrijven voor een eendaagse workshop om met het schilderen met olieverf kennis te maken. Lees verder voor meer informatie over de workshop olieverf.

Inhoud van de workshop schilderen


Tijdens de workshop schilderen in olieverf leer je hoe je een schilderij kan opbouwen en maak je kennis met olieverf en met verschillende technieken, zoals: het nat-in-nat schilderen en laag-over-laag schilderen. We besteden aandacht aan algemene vaardigheden, zoals observeren, compositie en perspectief.
Na de workshop ga je met meer kennis, vaardigheden en een zelf gemaakte olieverfschilderij naar huis.

Voor wie?
De workshop schilderen in olieverf is geschikt voor iedereen die graag wil kennismaken met dit materiaal of voor de wat meer gevorderde amateur schilder die wat meer verdieping wil.

Meer informatie


Ben je nieuwsgiering geworden naar deze workshop schilderen? Of heb je belangstelling in een andere workshop of schildercursus? Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ voor meer informatie.