Workshop tekenen

Heb je nog weinig ervaring met tekenen of schilderen of ben je al gevorderd? Bij Atelier Ewald Sorbi kan je terecht voor verschillende inspirerende workshops tekenen maar ook voor het schilderen met olieverf, acrylverf, aquarel of een.  

Heb je altijd al willen leren tekenen, maar heb je er nog niet de tijd of gelegenheid voor gehad? Of wil je het gewoon eens proberen om te kijken of het iets voor je is? Maak dan nu kennis met het tekenen d.m.v. deze leuke en leerzame workshop tekenen.


Inhoud van de workshop tekenen


Tijdens de workshop tekenen leer je hoe je datgene wat je ziet met potlood, pen of houtskool kan  vertalen in een kloppende tekening.

We besteden aandacht aan algemene vaardigheden, zoals observeren, compositie en perspectief. En je leert vooral goed te kijken naar vormen, verhoudingen, richtingen en contrasten. Ook maak je kennis met verschillende tekenmaterialen zoals grafiet en houtskool.

Na de workshop ga je met meer kennis, vaardigheden en met zelf gemaakte schetsen en tekeningen naar huis.


Voor wie is de workshop tekenen?


De workshop tekenen is geschikt voor iedereen die zijn of haar tekenvaardigheid wil verbeteren.

Klik op de agenda en je ziet een overzicht van de verschillende workshops en cursussen met data en kosten.

Ben je nieuwsgiering geworden naar deze workshop tekenen? Of heb je belangstelling in een andere workshop of schildercursus? Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ voor meer informatie of neem contact met mij op. Of klik op de agenda voor de verschillende data en schrijf je in voor de workshop tekenen of één van de andere schildercursussen of workshops.