Schildercursus acryl

Schildercursus Acryl


Wil je leren schilderen of heb je al meer ervaring, maar wil je bijvoorbeeld je schildertechnieken verbeteren? Dan ben je bij Aterlier Ewald Sorbi aan het juiste adres. Je kan hier terecht voor o.a. een schildercursus acryl, olieverf en aquarel, maar daarnaast geef ik ook diverse workshops. Mijn naam is Ewald Sorbi en met mijn ruim 30 jaar ervaring leer ik je, onder persoonlijke begeleiding, al schilderend allerlei zaken die nodig zijn voor het maken van een goed schilderij. Dit alles doen we in een inspirerende lesomgeving en in een gezellige, ongedwongen sfeer. Mijn cursisten komen uit verschillende delen van het land.


Schildercursus acryl bij Ewald Sorbi


Het schilderen met acrylverf is leuk om te doen voor zowel de beginner als de al gevorderde kunstenaar. Voor iedereen zal het leren schilderen met acrylverf een leuke uitdaging zijn. In deze schildercursus acryl maak je kennis met de verschillende materialen en leer ik je diverse technische vaardigheden, zoals het nat-in-nat schilderen, penseelvoering, het schilderen in lagen, het mengen van kleuren en het werken met mediums. Ik besteed veel aandacht aan algemene vaardigheden, zoals observeren, compositie, perspectief en kleurenleer.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat je schildert wat jij mooi vindt, wat jou raakt, boeit en inspireert. Ik geef je de ruimte om je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Vind je het fijn om met opdrachten te werken? Dan kan dat natuurlijk ook, het belangrijkste is het plezier in het schilderen. Het spel en het ontdekken wat materialen en kleuren voor je betekenen.

Voor wie is de cursus geschikt?


De schildercursus acryl is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, daarom kan je op elk moment instromen.

Wat kan je verder verwachten?

Ik geef les in kleine groepjes van maximaal 10 personen, hierdoor kan ik persoonlijke aandacht garanderen. Tijdens mijn lessen wissel ik het schilderen af met theoretische achtergrondinformatie. Ik geef regelmatig uitleg of geef een korte demonstratie. Dit is natuurlijk afhankelijk of de cursisten hier behoefte aan hebben.

Daarnaast is er de mogelijkheid expositie-ervaring op te doen. Dit kan tijdens de jaarlijkse groepsexpostie van het werk van mijn cursisten. Deelname is geheel vrijwillig en kosteloos.

Wanneer?
Lesdagen (2018-2019)
Lessen worden gegeven op vrijdag- en zaterdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Kosten en materialen (2018-2019)
De kosten voor 12 lessen zijn €295,=, de benodigde materialen worden door de cursist zelf meegenomen, schilderezels zijn aanwezig.

Ben je nieuwsgiering geworden naar deze schildercursus acryl of heb je nog vragen? Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ voor meer informatie of klik op de agenda linksboven en schrijf je in voor een inspirerende schildercursus of workshop.