Schildercursus Wageningen

Schildercursus regio Wageningen


Wil je graag een schildercursus in de regio van Wageningen volgen? Dat kan in het atelier van kunstschilder Ewald Sorbi in Zetten. Ewald geeft les in verschillende technieken: olieverf, acryl en aquarel. Wil je niet schilderen, maar tekenen? Dat kan ook.


Persoonlijke begeleiding tijdens schildercursus Wageningen


Mijn begeleiding is persoonlijk. Ik volg jouw proces op de voet en reik je allerlei handvaten, kennis en tips aan, die relevant zijn voor het maken van een schilderij. Daar geef ik een korte demonstratie. En dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Je kan bij mij tekenen of schilderen wat je wil. Landschap, stilleven, interieur of portret,…. Het is allemaal mogelijk. Ik vind het belangrijk dat je schildert of tekent wat jij mooi vindt. Wat jou boeit, inspireert en raakt. Ik leg je dus geen dictaten op.

Maar als je het fijn vindt om wél gerichte opdrachten te krijgen, dan kan dat ook. Ik stem dan samen met jou de oefeningen af.


Voor beginners én gevorderden


Het maakt voor mij ook niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Aan de lessen nemen zowel beginnende als gevorderde cursisten deel. Die mix is juist erg leuk! Hierdoor ontstaan tijdens de schilderlessen hele verschillende schilderijen. Je leert dus ook heel veel van elkaar!


Workshop schilderen Wageningen


Ik geef niet alleen schildercursussen. Je kan bij mij ook terecht voor een workshop van één of een halve dag. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een reünie met familie of vrienden. Dus zoek je in de omgeving van Wageningen een gelegenheid voor een leuke dagbesteding met familie, vrienden of collega’s? Dan is een creatieve workshop bij mij een leuke suggestie.

Heb je interesse in een schildercursus Wageningen? Of wil je wat meer informatie? Kijk dan even op mijn website, www.ewaldsorbi.nl.