Workshop schilderen

Workshop schilderen bij Ewald Sorbi


Wil je eens aftasten of je tekenen of schilderen leuk vindt? Of wil je een gezellige en creatieve dag doormaken met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s? Kunstschilder Ewald Sorbi biedt in zijn atelier verschillende eendaagse workshops aan.

In een gemoedelijke sfeer begeleid ik je bij verschillende technieken: schilderen met olieverf, acryl of aquarel. Of tekenen natuurlijk. Naast workshops schilderen, bied ik ook themaworkshops aan. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.


Schilderen


In een workshop schilderen leer je onder andere hoe je een schilderij kan opzetten, hoe je een goede compositie maakt, wat het belang is van licht en donker en natuurlijk ook enkele basistechnieken van het materiaal waarmee we werken, bijvoorbeeld: olieverf, acryl of aquarel. Aan het eind van deze dag ga je met meer kennis én een zelf gemaakt schilderij naar huis.


Themaworkshops


Naast deze workshops schilderen, organiseer ik workshops met een specifiek thema. Dit is een uitstekende gelegenheid om je in een speciale techniek of onderwerp te ontwikkelen. Voorbeelden van deze workshops zijn: model, portret, perspectief, kleurenleer, stilleven of landschap.


Workshops voor gezelschappen


Ook organiseer ik workshop schilderen voor speciale gelegenheden zoals: een jubileum, verjaardag, reünie of bedrijfsuitje. Het is een uitstekende gelegenheid om met familie, vrienden of collega’s een leuke, gezellige en creatieve ochtend of middag mee te maken. De deelnemers hoeven beslist geen ervaren schilderes of grote talenten te zijn. In overleg bied ik een gepast programma aan.

Voor meer inlichtingen over workshops schilderen en tekenen kun je altijd een bezoekje brengen aan mijn website https://www.ewaldsorbi.nl/.