Schilderlessen Arnhem

Schilderlessen Arnhem


Altijd al graag willen leren schilderen, maar heb je nooit de tijd of gelegenheid gehad te ontdekken hoe leuk het is? Of ben je juist al gevorderd, maar wil bijvoorbeeld je schildertechnieken verbeteren? Je bent bij Atelier Ewald Sorbi aan het juiste adres.
Mijn naam is Ewald Sorbi, heb ruim 30 jaar ervaring en ik verzorg verschillende teken- en schilderlessen Arnhem, zoals acryl, olieverf en diverse workshops. Mijn cursisten komen voor schilderlessen Arnhem uit Gelderland en andere delen van het land.


Opzet van de schilderlessen Arnhem


Ik geef les in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. De lessen zijn geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden. Iedereen werkt op zijn eigen niveau.
De meeste cursisten schilderen met olieverf. Maar je kan tijdens de schilderlessen Arnhem ook met andere materialen werken, zoals acryl, of aquarel. En tekenen kan uiteraard ook.
Ik leer je alles wat voor het maken van een schilderij nodig is. Ik besteed veel aandacht aan het observeren, compositie, perspectief en het mengen van kleuren. Ik wissel het schilderen af met theoretische achtergrondinformatie, regelmatig geef ik uitleg of geef een korte demonstratie.
Vrij werk of opdrachten
Daarnaast vind ik het belangrijk dat je schildert wat jij mooi vindt, wat jou raakt, boeit en inspireert. Landschap, stilleven, portret,…. Het is allemaal mogelijk. Je bent dus vrij in onderwerpkeuze.
Vind je het fijner om met opdrachten te werken? Dan kan uiteraard ook, het belangrijkste is het plezier in het schilderen. De sfeer tijdens de lessen is ongedwongen en gezellig.


Jaarlijkse expositie

Naast de schilderlessen is het ook mogelijk om expositie-ervaring op te doen. Dit kan tijdens de jaarlijkse groepsexpositie van het werk van mijn cursisten. Deelname is vrijwillig en kosteloos.

Voor wie is de schilderlessen Arnhem?

De schilderlessen Arnhem zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, omdat iedereen op zijn eigen niveau werkt kan je op elk moment instromen.


Meer weten?


Wil je meer weten over de verschillende schilderlessen Arnhem, cursussen of workshops of heb je nog vragen? Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ voor meer informatie. Of klik op de agenda om je in te schrijven voor één van de schildercursussen of workshops. Welkom bij Atelier Ewald Sorbi.