Schildercursus olieverf

Schildercursus olieverf


Bij Atelier Ewald Sorbi ben je aan het juiste adres voor diverse inspirerende schildercursussen voor beginners, maar ook voor gevorderden. Ik geef naast verschillende schildercursussen, zoals de olieverf schildercursus, acryl en aquarel schildercursus, ook diverse leuke workshops. Mijn naam is Ewald Sorbi, ik heb ruim 30 jaar ervaring en ik zal je, onder persoonlijke begeleiding, allerlei zaken leren die nodig zijn voor het maken van een goed schilderij. Dit doen we natuurlijk in een gezellige en ongedwongen sfeer, het belangrijkste is het plezier in het schilderen. Mijn cursisten komen vanuit Gelderland, de Betuwe, maar ook uit andere delen van het land.


Schildercursus olieverf bij Ewald Sorbi


Olieverf is een mooi materiaal om mee te werken. Het schilderen met olieverf is een aloude techniek met vele mogelijkheden, van klassiek tot expressief. In deze schildercursus olieverf maak je kennis met verschillende materialen en leer ik je diverse technische vaardigheden. Ik besteed veel aandacht aan observeren, compositie, perspectief en kleurenleer. Je leert tijdens de schildercursus olieverf o.a. hoe je het schilderij goed opzet, van de ondergrond tot aan het schilderen. Ik laat je vrij in onderwerpkeuze, ik vind het belangrijk dat je schildert wat jij mooi vindt, wat jou raakt, inspireert en boeit. Werk je liever met opdrachten? Natuurlijk kan dat ook.


Voor wie is de schildercursus olieverf?


De schildercursus olieverf is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, iedereen werkt op zijn eigen niveau en daarom kan je op ieder moment instromen.

Wat is de opzet van de schildercursus olieverf?

Ik geef les in kleine groepjes van maximaal 10 personen, persoonlijke aandacht is dan gegarandeerd. Tijdens mijn lessen wissel ik praktijk met theorie af. Ik geef een korte demonstratie of geef uitleg. Dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen van de groep cursisten.

Het is ook mogelijk expositie-ervaring op te doen. Dit kan tijdens de jaarlijkse groepsexpostie van het werk van mijn cursisten, deelname is geheel kosteloos en vrijwillig.

Wanneer?

Lesdagen (2018-2019)
Lessen worden gegeven op vrijdag- en zaterdagochtend en duren 2,5 uur, van 10.00 tot 12.30 uur.

Kosten en materialen (2018-2019)

De kosten voor 12 lessen zijn €295,=, materialen worden door de cursist zelf meegenomen, de schilderezels zijn aanwezig.

Kijk voor meer informatie op de site https://www.ewaldsorbi.nl/. Aanmelden voor de oliefverf schildercursus of één van de andere cursussen of workshops gaat eenvoudig. Klik op de agenda linksboven en schrijf je in en laat je inspireren bij atelier Ewald Sorbi.