Schildercursus Tiel

Schildercursus in regio Tiel


Wil je graag een schildercursus in de regio van Tiel volgen? Dat kan in het atelier van kunstschilder Ewald Sorbi in Zetten. Ewald geeft les in verschillende technieken: olieverf, acryl en aquarel. Wil je niet schilderen, maar tekenen? Dat kan ook.


Begeleiding


Mijn begeleiding is persoonlijk. Ik volg jouw proces op de voet, maar ik leg je geen dictaten op. Wél reik ik je allerlei handvaten, kennis en tips aan, die relevant zijn voor het maken van een schilderij. Daar waar het nodig is leg ik uit, of geef ik een korte demonstratie. En dat alles in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Je bent bij mij vrij om te tekenen of te schilderen wat je wilt, bijvoorbeeld: landschap, stilleven, interieur of portret. Dankzij deze vrije onderwerpkeuze schilder je wat je mooi vindt, boeit, inspireert en raakt.  

Vind je het juist fijn om met bepaalde opdrachten te gaan werken? Dat kan ook. Ik stem dan samen met jou de oefeningen af.

Ook help ik je te ontdekken wat voor stijl bij je past. Ben je een fijnschilder of een expressionist? Of abstraheer je liever?


Voor wie?


Het maakt voor mij ook niet uit of je veel of weinig ervaring hebt. Aan de lessen nemen zowel beginnende als gevorderde cursisten deel. Die mix is juist erg leuk! Iedereen pakt het op een andere manier aan. Hierdoor ontstaan tijdens de schilderlessen Tiel hele verschillende schilderijen en leren de cursisten ook veel van elkaar.


Workshop schilderen Tiel


Ik geef niet alleen schildercursussen. Je kan bij mij ook terecht voor een workshop van één of een halve dag. Leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een reünie met familie of vrienden. Dus zoek je in de omgeving van Tiel een gelegenheid voor een leuke dagbesteding met familie, vrienden of collega’s? Dan is een creatieve workshop bij Atelier Ewald Sorbi een leuke suggestie.


Meer informatie?


Lijkt de schildercursus Tiel je wel wat? Neem in dat geval gerust eens contact op en laat je informeren over de mogelijkheden.