Schildercursus Betuwe

Schildercursus Betuwe in Atelier Ewald Sorbi


Schilderles van een professionele kunstschilder? Dat kan in de Betuwe bij atelier https://www.ewaldsorbi.nl/. Er wordt tijdens een van de leerzame cursussen aandacht besteed aan alle aspecten die bij het opzetten en uitwerken van een mooi schilderij belangrijk is. Ewald Sorbi heeft veel kennis over schilderen. Als kunstenaar heeft hij al vele cursisten begeleid bij het maken van prachtige schilderijen. Heeft u altijd al iets met uw talent voor schilderen willen doen, of heeft u gewoon zin om in ontspannen sfeer te leren omgaan met verf, kwasten en schilderslinnen? Dan is een Schilderscursus Betuwe in Atelier Ewald Sorbi de ideale plaats voor u om uw persoonlijke avontuur met kunst te beginnen.


Hoe maakt u een schilderij?


Schilderijen kunnen eeuwenlang bewaard worden en een mooi schilderij is een lust voor het oog aan elke muur. Als u het kunstwerk zelf geschilderd heeft, heeft dit natuurlijk meerwaarde. Maar hoe maakt u zelf een mooi schilderij? Tijdens een schildercursus Betuwe van kunstenaar Ewald Sorbi leert u haarfijn de kneepjes van het vak. Al snel maakt uw eigen kunstwerken. Tijdens de cursussen wordt ruimschoots aandacht besteed aan techniek en het juiste gebruik van verschillende schildersmaterialen.


Voor wie is een Schildercursus Betuwe geschikt?


Van jong tot oud kunnen cursisten in het levendige atelier terecht voor gevarieerde schilderscursussen. Als u nog geen ervaring heeft met schilderen is dat geen probleem. Ook gevorderden kunnen nog veel leren van de cursussen bij een Schildercursus Betuwe.


Materialen om mee te werken tijdens schildercursus Betuwe


Er kan worden gewerkt met olieverf, aquarel of acrylverf. Op papier, aquarelpapier of schilderslinnen. U leert belangrijke eigenschappen van papiersoorten en het schildersmateriaal. Ook over het gebruik van penselen en verf komt u veel meer te weten.

Wat gaat u schilderen?

Ideeën voor schilderijen vinden lijkt voor veel mensen moeilijk, maar tijdens de cursus leert u hoe u op goede ideeën kunt komen en welke manieren er zijn om een idee om te zetten in kunst. Uw innerlijk en uw persoonlijke voorkeur voor onderwerpen om te schilderen, vormen in het atelier het uitgangspunt van uw eigen schilderij. Elk mens is creatief en ieder mens kan leren schilderen.


Schildercursus Betuwe, van doek naar schilderij


Om een mooi schilderij te maken heeft een mens meer nodig dan enthousiasme alleen. U moet eerst weten hoe u een schilderij opbouwt, welke technieken er zijn om verf op de goede manier te gebruiken, welke verf geschikt is voor welke ondergrond en wat belangrijk is bij het maken van een mooie compositie. Leer schilderen en uw talent ontdekken door deel te nemen aan een gezellige, ontspannende schildercursus. Het lege doek zal niet lang leeg blijven. Kunstenaar Ewald Sorbi leert u omgaan met ideeën en hoe u uw creativiteit om kunt zetten in uw eigen kunstwerken. U leert uw creativiteit ook in te zetten voor kleurkeuze, mooie composities en om te werken naar het einddoel: een prachtig kunstwerk van uw eigen hand. Neem een kijkje bij de website van Ewald Sorbi en bekijk het cursusaanbod voor een leerzame Schildercursus Betuwe.