Zomercursus schilderen


Wil je in de zomermaanden creatief bezig zijn met verf en penseel? Heb je behoefte om je schildervaardigheden te verbeteren? Dan is deze zomercursus schilderen voor jou een goede gelegenheid.  

In deze 5 daagse leerzame zomercursus schilderen leer je van alles wat nodig is bij het maken van een overtuigend schilderij. Bijvoorbeeld hoe je een schilderij opzet, wat een goede compositie is, hoe je kleuren mengt en hoe je perspectief en diepte in je schilderij krijgt. Je leert te kijken naar contrasten, vormen en verhoudingen. Je brengt het geleerde in praktijk door bijvoorbeeld een landschap, stilleven, interieur of portret te schilderen.
 
Er wordt afwisselend gewerkt met opdrachten en vrije keuzes, in olie- en acrylverf. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de behoeften, wordt binnen of buiten geschilderd.

Voor wie is de zomercursus schilderen geschikt?

De zomercursus schilderen is geschikt voor iedereen die zijn of haar vaardigheden op een hoger plan wil brengen.

Ben je nieuwsgiering geworden naar deze zomerlessen? Of heb je belangstelling in een andere workshop of schildercursus? Kijk op https://www.ewaldsorbi.nl/ of neem contact met mij op voor meer informatie. Of klik op de agenda voor de verschillende data en schrijf je in voor de zomercursus of één van andere schildercursussen of workshops.